ig   fb   cfbu   exesport

STREET FLOORBALL NA NÁMĚSTÍ

street floorball

Poslední měsíce neprobíhaly úplně standardně. Mnohá omezení komplikovala chod jednotlivých domácností, ale celé společnosti. Poslední dny se postupně vracíme k normálu a tak jsme se rozhodli, že nás virus nezastaví a i letos oživíme náměstí. Po trzích, které se se nyní krásně rozjely, přispějeme i my a přineseme na náměstí i trochu pohybu a zábavy, protože turnaj na brandýském náměstí vzbudil loni velký zájem sportovní i nesportovní veřejnosti. 

Takže ať už se chystáte aktivně zapojit a postavit vlastní tým s cílem změřit svůj um a síly s ostatními v boji o pohár mistrů a hodnotné ceny nebo se jen přijít podívat na sportovní klání místních týmů v netradičním prostředí, všichni jste srdečně zváni v pátek 26. a sobotu 27. června na brandýské náměstí. A aby té zábavy nebylo málo, uděláme letos celou akci dvojdenní. V pátek odpoledne uděláme odpoledne pro rodiče s dětmi, poté slavnostní rozlosování týmů a následně si společně užijeme večerní koncert místní kapely Klasický postup, v sobotu 27. června poté proběhne klasický florbalový turnaj.

Pro vítězné týmy jsou opět připraveny hodnotné ceny a poukazy na konzumaci v celkové výši 3 000 Kč, tak neváhejte a nejpozději do 12. června se přihlašte co nejdříve, 100% garantovány budou přihlášky pouze prvních 8 týmů. Registrační formulář naleznete na
https://forms.gle/bTt2TJ6gbQCBR7XE6.

A samozřejmě i v sobotu bude během turnaje pro návštěvníky i účastníky opět připraven doprovodný program pro děti a dospělé - soutěž v rychlosti a přesnosti střelby o ceny, malé hřiště pro děti, skákací hrad, občerstvení.

Níže naleznete základní informace k Street florbalu pro přihlášení.



Těšíme se na Vaši účast i návštěvu.

Za organizační tým Jan Jirovský a Robert Pecha


Základní informace pro přihlášení - Street floorball 2020

- samotný turnaj proběhne 27. června 2020
- rozměr hřiště 24x12 m, hraje se na malé branky
- hrají vždy 3 hráči v každém týmu bez brankářů
- týmy jsou tvořeny 5-8 hráči (muži i ženy), věk minimálně 15 let, doporučený 18 let a více (horní hranice neomezena, dle vlastního uvážení), start na vlastní nebezpečí :-)
- turnaj určen pro širokou sportovní veřejnost, ale mohou startovat i registrovační hráči florbalu

Startovné:
- základní – 100 Kč/hráč (zahrnuje účast na turnaji)
- rozšířené – 250 Kč/hráč (zahrnuje účast na turnaji a občerstvení)
Pozn. občerstvení zahrnuje hlavní jídlo a nápoj pro každého registrovaného člena týmu

Pokyny k platbě startovného obdrží každý vedoucí týmu na základě registrace týmu a odeslané přihlášky e-mailem nejpozději do 14. června 2020, platbu je poté nutné uhradit na základě individuální skladby startovného za jednotlivé hráče týmem nejpozději do 21. června 2020.

Systém turnaje, hrací doba a další náležitosti budou upřesněny na základě počtu registrovaných týmů.

V případě doplňujících dotazů pro přihlášení nás kontaktujte na tel. 777 002 160 či e-mailem na jirovsky@ceskyflorbal.cz.

 

(článek je převzatý)

info pro nováčky

florbalové vybavení