ig   fb   cfbu   exesport

Letní soustředění v Neveklově 2017 - II. termín

Neveklov

Během sobotního rána dorazila do Neveklova naše druhá výprava a po odjezdu posledních opozdilců z prvního turnusu se mohla pustit do práce. Neveklovskou halu čekal další týden plný nejen florbalu.

Po obědě následovalo ubytování a kýžený začátek soustředění, jehož náplní byla hlavně práce na zdokonalení hráčů po technické i fyzické stránce.

Starší žáci se ihned po příjezdu vrhali do haly, nemohli se dočkat, až svoje dovednosti posunou zase o trochu výše. Během soustředění si opravdu zamakali. Běhali jako o život, aby zvýšili svoji kondici, posilovali, aby byli silnější. Ale především na sobě pracovali v hale, aby byli správně připraveni na sezónu.

Dorostenci a junioři byli kvůli nízkému počtu juniorů spojeni do jedné tréninkové skupiny, která samozřejmě také nezahálela. Tréninky herních situací tvořily značnou část programu, spolu s tréninkem střelby a zakončení. Ani běhání a posilování nesmělo chybět, takže i těchto aktivit si starší část naší výpravy užila dost a dost.

Celý týden provázelo značně příjemnější počasí než minulý rok, z čehož se těšili hlavně brankáři, nabalení ve výstrojích. Ke konci soustředění se konal turnaj týmu losovaných z obou kategorií. To už však bylo v čase, kdy junioři byli podpořit mužský celek na Czech open. Turnaj si hráči náležitě užili a zakončili tak druhý neveklovský turnus.

Už jsme všichni nedočkaví začátku sezóny, až nám všechny kategorie předvedou, jak se zdokonalily.

info pro nováčky

florbalové vybavení